Wij feliciteren Woonbemiddeling Rivierenland

Wij feliciteren Woonbemiddeling Rivierenland

Onlangs heeft een van onze partners een nieuw kantoor geopend, Wij feliciteren Jeff en Anne bij deze hiermee.

Twee woorden over onze dienstverlening
Onze dienstverlening is erop gericht om de juiste woning te vinden, te verhuren of te verkopen. Dat is wát we doen, we onderscheiden ons in hoe we dat doen.
Wij (ver)kopen of (ver)huren je woning succesvol door te zorgen voor een win-win situatie: zorgeloos en voordelig voor jou, loon naar werk voor ons.

1. Helder
Stel, je dineert in een restaurant. Het eten is top en je hebt genoten. Bij het afrekenen blijkt echter dat het diner veel duurder is geworden. Geen prettig gevoel. Als je je woning wilt verkopen, ben je natuurlijk opgelucht als dat gelukt is. Maar je wilt geen rekening achteraf...
Ons doel is een win-win situatie en die bereiken we zo: door te werken. Wij hebben een nieuw en helder verdienmodel opgesteld. Zonder overdreven commissies of courtages, maar op basis van no cure no pay of volgens een vast, laag tarief met een prestatiebeloning. Loon naar werk en een no-nonsense aanpak dus. Is dat ook niet de meest prettige samenwerking?

2. Gemak
Grote kans dat je je boodschappen bezorgd krijgt door een maaltijdboxservice. Als je zelfs iets relatief eenvoudigs als het bedenken van het avondeten al uitbesteedt, waarom zou je dan onnodig druk maken over minder eenvoudige dingen zoals (ver)huren of (ver)kopen?
Zorgeloos (ver)huren en (ver)kopen van woningen is waarin wij het verschil maken. We ondersteunen bij alles wat bij verhuur, beheer en verkoop van woningen komt kijken. Als je wilt tot aan het verhuizen aan toe. Dat betekent gemak. En het beste, voor jou.