Bedrijfs verhuizingen

Bedrijven

Op Maat Verhuizingen: ook voor interne en externe bedrijfsverhuizingen!

Wilt u binnenkort met uw bedrijf verhuizen? Bent u op zoek naar een betrouwbare verhuispartner om uw bedrijfsverhuizing zo efficiënt mogelijk te laten verlopen? Zoek dan niet verder want Op Maat Verhuizingen beschikt over alle benodigde know-how.  

U kunt uw bedrijf niet zo maar even sluiten om rustig te gaan verhuizen. ‘Time is money’. Een gedegen voorbereiding en een goed plan van aanpak zorgen ervoor dat uw bedrijfsvoering zo efficiënt mogelijk doorloopt voor – tijdens – en direct na uw verhuizing.

Op Maat Verhuizingen komt graag bij u langs voor een vrijblijvende inventarisatieafspraak. Op die manier kunnen wij aan u een offerte ‘Op Maat’
uitbrengen, waarna wij in een nauwgezette voorbereiding met u samen uw eisen
en wensen vertalen naar een gedegen verhuisplan. Een plan van aanpak.

Zo zorgen wij gezamenlijk voor een soepel verlopende bedrijfsverhuizing!

Volgens een zogeheten vooraf opgestelde verhuisplanning, zal Op Maat Verhuizingen uw bedrijfsverhuizing verzorgen. Wij houden hierbij zoveel mogelijk rekening met de persoonlijke wensen van alle individuele belanghebbenden binnen uw organisatie. 
 
Op Maat Verhuizingen is de betrouwbare verhuispartner voor bedrijf(s)verhuizingen zowel binnen als buiten de regio’s: Gorinchem-Dordrecht-Rotterdam-Breda en Utrecht.
 
Wilt u méér weten over een kantoorverhuizing, interne verhuizing, archiefverhuizing of over de ICT verhuisdiensten van Op Maat Verhuizingen, bel voor (extra) informatie of een vrijblijvende inventarisatieafspraak 
0183 – 56 50 95 of 06 – 24 66 01 81.

U kunt ook een offerte aanvragen via het aanvraagformulier of per email info@opmaatverhuizingen.nl .
Na ontvangst van uw aanvraag zullen wij vrijblijvend contact met u opnemen.

Wij zijn u graag van dienst!