Verhuizingen naar het Kloosterpark te Uden

Verhuizingen naar het Kloosterpark te Uden

Binnenkort is de oplevering van het mooie Kloosterpark in Uden, Op Maat verhuizingen gaat al voor meerdere klanten de verhuizing hiervoor verzorgen.

Aankomende maand mogen wij een aantal nieuwe bewoners verhuizen naar het Kloosterpark, hierbij gaan wij zorg dragen voor een nette verhuizing zonder al te veel overlast natuurlijk.

De 44 woningen in het appartementencomplex Kloosterpark zijn verdeeld over acht verschillende woningtypen. Elke woning is voorzien van een ruim balkon met weids uitzicht op de groene omgeving. De slaapkamer, woonkamer en badkamer zijn zodanig ruim, dat bij eventuele noodzakelijke zorg of zorgvoorzieningen de woning hiervoor voldoende ruimte biedt. Daarnaast heeft elke woning een eigen berging op de begane grond. Ook kunnen scootmobielen in een aparte ruimte nabij de hoofdingang gestald en opgeladen worden. De representatieve hoofdingang wordt voorzien van een video-intercomsysteem, zodat elke bewoner kan zien en horen wie er aan de deur staat.

De appartementen worden gebouwd in de grote, monumentale kloostertuin van Het Retraitehuis. De serene, groene omgeving van Kloosterpark is bezaaid met prachtige wandelpaden en oude lanen waar u naar hartenlust kunt recreëren op een geborgen en unieke locatie. Overal in het park zijn zitgelegenheden die uitzicht bieden op de prachtige natuur en op religieuze erfstukken, zoals de monumentale Lourdesgrot in de kloostertuin. Kloosterpark is gelegen in een veilig, afgeschermd gebied dat alleen toegankelijk is voor bewoners van Het Retraitehuis, het Arnoldusklooster en appartementencomplex Kloosterpark. Hierdoor kunt u op elk moment van de dag, in alle rust en privacy genieten van een ommetje door het park.

Naast het appartementencomplex Kloosterpark bevindt zich de prachtige nieuwe woonwijk De Gaarden. De wijk is een groene plek met een vertrouwde dorpse sfeer. De levendige wijk met gemengde woningen vormt een harmonieus geheel met de oase van rust van het Kloosterpark.

Wij wensen de nieuwe bewoners alvast heel veel woonplezier.