Referenties/klantenervaringen

Lang getwijfeld tussen zelf verhuizen of een een verhuisbedrijf inschakelen. Uiteindelijk gekozen voor Op Maat Verhuizingen. Op de afgesproken dag om 7.00 uur verschenen er 6 sterke en vriendelijke verhuizers met 2 verhuiswagens. We verhuisden naar een maisonnette met 2 verdiepingen, voor iedere verdieping een wagen dus.Niet te geloven maar om 8.30 zat onze hele huisraad, inclusief 100 verhuisdozen, in de verhuiswagens. De afstand naar het nieuwe huis was kort. Ter plekke een verhuislift erbij en 3 keer knipperen met je ogen en alles stond in huis, bedden in elkaar, meubels op de goede plek en alle dozen op de gewenste plek. Geen enkele schade. Nog even koffie en om goed 11.00 uur waren de verhuizers weg en konden wij ons gaan ontfermen over de 100 verhuisdozen. We hebben geen moment spijt gehad van de keuze. Op Maat Verhuizingen.....een aanrader.

Bedrijf/Persoon: 
Eugène Mertens

Drie weken geleden heeft Op Maat Verhuizingen onze verhuizing verzorgd. Wij zijn zeer tevreden over Op Maat Verhuizingen! Wat een aardige, beleefde, goed meedenkende verhuizers. Paar maanden vantevoren keurig dozen thuis bezorgd gekregen met inpakpapier. Op de dag van de verhuizing waren ze er netjes op tijd en werd alles efficient ingeladen. In de nieuwe woning werd alles precies zo neer gezet zoals wij dat wilden, heel fijn! Geen schade aan meubels of andere zaken, echt top!!

Bedrijf/Persoon: 
A.Hensbergen

Afgesproken om half 8 om de boel op te halen voor de opslag. 8 leuke, nette en aardige jongens hebben de hele boel ingeladen. Tussentijds nog gevraagd hoe laat ze ongeveer klaar zouden zijn. 3 uur was het antwoord en kwart over 3 was alles ingeladen. Volgende afspraak om af te leveren was 7 uur in de morgen en inderdaad 7 uur stonden ze voor de deur.
Alles is prima gegaan en mocht het nodig zijn dan zouden we zeker weer voor Op Maat kiezen.

Bedrijf/Persoon: 
Aart

Aardige behulpzame kerels, die echt de moeite nemen om alles naar wens te laten verlopen. Komen afspraken na en leveren conform de verwachtingen. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Volgende keer weer.
Bedrijf/Persoon: 
B. Spelbrink

Ruim 3 jaar geleden heeft op maat verhuizingen met verhuizing geregeld. Toen had ik 3 verschillende offertes aangevraagd en uiteindelijk voor op maat gekozen. Nu ben ik 2 weken weer verhuisd. Deze keer heb ik direct voor op maat verhuizingen gekozen. Net als de vorige keer ben ik zeer tevreden. Alles is netjes en snel verhuist. De verhuizers waren zeer beleeft en geen moeite teveel. Een kast even hier of toch maar daar als het beter stond. Dus als ik weer zou verhuizen (ik hoop van niet) kies ik weer voor op maat verhuizingen.
C Bosma Gorinchem

Bedrijf/Persoon: 
C. Bosma

Veel spullen, grote en zware objecten en dan verhuizen naar een kleiner huis dat matig toegankelijk is en lastige trappen heeft.

We voorzagen de nodige problemen, maar Op Maat is erin geslaagd deze moeilijke klus te klaren.

 

Bedrijf/Persoon: 
Roger

Nadat ik een keurige, correcte offerte had ontvangen van de heer Van der Ent besloten wij om met Op Maat Verhuizingen de verhuizing van mijn vader te laten verzorgen.
Op maandag 24 september 2012 was het zover. De mannen waren keurig op tijd en begonnen direct. Niets, maar dan ook niets was hen teveel gevraagd. Zij hebben alles keurig naar de nieuwe woning verhuisd. Wilde we iets tóch op een andere plaats hebben dan werd dat zonder problemen voor ons gedaan. Chapeau mannen!!!Wij waren erg blij met jullie!!!! Mochten wij in de toekomst (ik hoop het niet!) weer een verhuisbedrijf nodig hebben dan wordt dat zonder enige twijfel Op Maat Verhuizingen.

Bedrijf/Persoon: 
Mevr. Heinze – Dordrecht