Referenties/klantenervaringen

onlangs is mijn huisraad opgehaald door een proffessioneel team verhuizers van Op Maat Verhuizingen. Alles werd opgeslagen voor ruim een half jaar en is keurig en in orde afgeleverd. Niet te vergeten en heel belangrijk, bij Op Maat Verhuizingen werken beleefde jongens.

Bedrijf/Persoon: 
Jolette Weijer

16 oktober 2018 om 11:29

Geweldig professioneel bedrijf, met enthousiaste, vriendelijke , gezellige , deskundige, zeer beleefde verhuizers. Geen moeite is hen teveel," u vraagt en zij draaien". Ondanks de drukte op zo'n verhuisdag, zien we terug op een fijne onvergetelijke dag. Alle lof.

Bedrijf/Persoon: 
Huub Peters

Van het opvragen van een offerte tot de daadwerkelijke verhuizing kan ik niet anders zeggen dat het top was. Het telefonisch contact, de inventarisatie, de vriendelijke verhuizer, vakmanschap.

Bedrijf/Persoon: 
Sylvia

Aardige behulpzame kerels, die echt de moeite nemen om alles naar wens te laten verlopen. Komen afspraken na en leveren conform de verwachtingen. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Volgende keer weer.
Bedrijf/Persoon: 
B. Spelbrink

Ruim 3 jaar geleden heeft op maat verhuizingen met verhuizing geregeld. Toen had ik 3 verschillende offertes aangevraagd en uiteindelijk voor op maat gekozen. Nu ben ik 2 weken weer verhuisd. Deze keer heb ik direct voor op maat verhuizingen gekozen. Net als de vorige keer ben ik zeer tevreden. Alles is netjes en snel verhuist. De verhuizers waren zeer beleeft en geen moeite teveel. Een kast even hier of toch maar daar als het beter stond. Dus als ik weer zou verhuizen (ik hoop van niet) kies ik weer voor op maat verhuizingen.
C Bosma Gorinchem

Bedrijf/Persoon: 
C. Bosma

Veel spullen, grote en zware objecten en dan verhuizen naar een kleiner huis dat matig toegankelijk is en lastige trappen heeft.

We voorzagen de nodige problemen, maar Op Maat is erin geslaagd deze moeilijke klus te klaren.

 

Bedrijf/Persoon: 
Roger

Nadat ik een keurige, correcte offerte had ontvangen van de heer Van der Ent besloten wij om met Op Maat Verhuizingen de verhuizing van mijn vader te laten verzorgen.
Op maandag 24 september 2012 was het zover. De mannen waren keurig op tijd en begonnen direct. Niets, maar dan ook niets was hen teveel gevraagd. Zij hebben alles keurig naar de nieuwe woning verhuisd. Wilde we iets tóch op een andere plaats hebben dan werd dat zonder problemen voor ons gedaan. Chapeau mannen!!!Wij waren erg blij met jullie!!!! Mochten wij in de toekomst (ik hoop het niet!) weer een verhuisbedrijf nodig hebben dan wordt dat zonder enige twijfel Op Maat Verhuizingen.

Bedrijf/Persoon: 
Mevr. Heinze – Dordrecht