Particuliere verhuizingen

U gaat binnenkort verhuizen? Gefeliciteerd met uw nieuwe woning!

In de verhuisbranche spreken wij dan over een particuliere verhuizing. Voor het goed uitvoeren van een verhuizing moeten er meerdere zaken vooraf geregeld worden. Een goede planning draagt bij aan een plezierige en zorgeloze verhuizing en een fijne start in uw nieuwe woning.

Op Maat Verhuizingen is de betrouwbare partner in de uitvoering van uw verhuizing. Wat mag u zoal van Op Maat Verhuizingen verwachten:

  • Gratis verhuisadvies "Op Maat".
  • Uw inboedel verzekerd tot een bedrag van € 100.000,-.en geen eigen risico!!
  • Een vrijblijvend inventarisatiebezoek voor het berekenen van de omvang van uw verhuizing.
  • Wij maken gratis een passende verhuisofferte, duurt ca. 20 minuten tijdens ons bezoek.
  • Gratis gebruik van diverse verhuisproducten als verhuisdozen, inpakpapier en stikkers al vanaf een standaard verhuizing.
  • Vakkundige ervaren verhuizers op uw verhuisdag welke betrouwbaar, gediplomeerd, hardwerkend, meedenkend en vriendelijk zijn.
  • Goedgekeurd verhuismateriaal als verhuissteigers, verhuisliften, luchtgeveerde verhuiswagens voorzien van laadklep.
  • Gunstige prijs / kwaliteit verhouding en een prettige werksfeer.


Of u nu groter of kleiner gaat wonen. Verhuist van of naar een appartement, eengezinswoning, woonboot of villa bij Op Maat Verhuizingen bent u aan het juiste adres voor een zorgeloze verhuizing.

Wij verzorgen particuliere verhuizingen door héél Nederland.

Op Maat Verhuizingen verzorgt alle soorten verhuizingen dus als het bij u gaat om een gedeeltelijke verhuizing van alleen de grote stukken of een complete verhuizing met  het inpakken van uw inboedel erbij dan is dit bij ons in goede handen.

Heeft u in uw oude of nieuwe woning ook nog werk te doen? Dan is onze Handyman-Klusjesmanservice een aanrader. Deze hangt al uw gewenste lampen, schilderijen, planken en/of kastjes voor u op.

Wilt u een offerte op maat of enkel wat praktische verhuistips neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij zijn u graag van dienst!

Via deze link ONLINE AFSPRAAK kunt u een voorkeurs dag en tijd inplannen met een van onze taxateurs voor een vrijblijvende offerte.
Er opent een internet pagina met een online reserveringsagenda waarbij u een datum en tijd kan aangeven, wij zullen dit aan u bevestigen of contact opnemen als deze volgeboekt is.
U krijgt per mail een bevestiging waarmee u kunt annuleren en zelfs één dag van te voor een automatische herinnering.