Referenties

Referenties/Klantenervaringen zijn heel belangrijk voor Op Maat Verhuizingen

Om die reden maken wij gebruik van een zogeheten 'open source' review meter. Dit is een onafhankelijk bedrijf/site waarop echt iedereen zijn of haar ervaringen/bevindingen kan meedelen. Hiermee weten wij dan ook dat dit betrouwbaar is voor onze klanten!    

Iedere klant is voor ons belangrijk. Wij zijn een service en kwaliteits gericht verhuisbedrijf en onderscheiden ons door de manier van het 'op maat' werken; het meedenken, de wijze van verpakken/inpakken grote meubels alvorens het verhuistransport, de inzet van de juiste mensen en materialen om uw verhuizing zo efficient mogelijk voor u te verzorgen. Een zorgeloze verhuizing en een prettige verhuisdag dat is wat wij u in ieder geval kunnen bieden.

Een verhuisreferentie / beoordeling is een meetinstrument. Het is voor ons hardwerkende verhuisteam 'super fijn' om terug te lezen hoe goed de verhuisdag is bevallen. Soms kan een referentie wat aandachtspunten aangeven dit geeft ons dan ook de mogelijkheid om onze dienstverlening blijvend te verbeteren. 

kijk ook op onze facebook en twitter pagina !!!

www.facebook.com/Op-Maat-Verhuizingen

www.twitter.com/Op-Maat-Verhuizingen

Referenties/Klantenervaringen

Anderhalf jaar geleden verhuisden we naar een tijdelijke woning en hebben we zeer goede ervaring opgedaan met de Op Maat verhuizers. Zie onze beoordeling van febr 2020. Daarom ook deze verhuizing weer voor hen gekozen. Wederom zijn we erg tevreden. De communicatie is servicegericht en alles wordt gedaan om het een zorgeloze ervaring te maken. Ook het verhuisteam van deze verhuizing was top. Allemaal vriendelijk, netjes en vrolijk

Prima georganiseerd en prima uitgevoerd!

Onze verhuizing verliep geheel als afgesproken. Keurige verhuizers en prettig in de omgang. Kortom: zeer tevreden!

Duidelijk en goed overleg , wij hebben het prettig ervaren. Onze spullen zijn door U nu in de opslag gezet dus verdere afwerking moeten wij nog gaan ervaren, maar we hebben daar vertrouwen in. Nogmaals

Zo blij dat ik voor ''Op maat'' heb gekozen