Referenties

Referenties/Klantenervaringen zijn heel belangrijk voor Op Maat Verhuizingen

Om die reden maken wij gebruik van een zogeheten 'open source' review meter. Dit is een onafhankelijk bedrijf/site waarop echt iedereen zijn of haar ervaringen/bevindingen kan meedelen. Hiermee weten wij dan ook dat dit betrouwbaar is voor onze klanten!    

Iedere klant is voor ons belangrijk. Wij zijn een service en kwaliteits gericht verhuisbedrijf en onderscheiden ons door de manier van het 'op maat' werken; het meedenken, de wijze van verpakken/inpakken grote meubels alvorens het verhuistransport, de inzet van de juiste mensen en materialen om uw verhuizing zo efficient mogelijk voor u te verzorgen. Een zorgeloze verhuizing en een prettige verhuisdag dat is wat wij u in ieder geval kunnen bieden.

Een verhuisreferentie / beoordeling is een meetinstrument. Het is voor ons hardwerkende verhuisteam 'super fijn' om terug te lezen hoe goed de verhuisdag is bevallen. Soms kan een referentie wat aandachtspunten aangeven dit geeft ons dan ook de mogelijkheid om onze dienstverlening blijvend te verbeteren. 

kijk ook op onze facebook en twitter pagina !!!

www.facebook.com/Op-Maat-Verhuizingen

www.twitter.com/Op-Maat-Verhuizingen

Referenties/Klantenervaringen

Drie weken geleden heeft Op Maat Verhuizingen onze verhuizing verzorgd. Wij zijn zeer tevreden over Op Maat Verhuizingen! Wat een aardige, beleefde, goed meedenkende verhuizers. Paar maanden vantevoren keurig dozen thuis bezorgd gekregen met inpakpapier. Op de dag van de verhuizing waren ze er netjes op tijd en werd alles efficient ingeladen. In de nieuwe woning werd alles precies zo neer gezet zoals wij dat wilden, heel fijn! Geen schade aan meubels of andere zaken, echt top!! A.Hensbergen

 

Lang getwijfeld tussen zelf verhuizen of een een verhuisbedrijf inschakelen. Uiteindelijk gekozen voor Op Maat Verhuizingen. Op de afgesproken dag om 7.00 uur verschenen er 6 sterke en vriendelijke verhuizers met 2 verhuiswagens. We verhuisden naar een maisonnette met 2 verdiepingen, voor iedere verdieping een wagen dus.Niet te geloven maar om 8.30 zat onze hele huisraad, inclusief 100 verhuisdozen, in de verhuiswagens. De afstand naar het nieuwe huis was kort. Ter plekke een verhuislift erbij en 3 keer knipperen met je ogen en alles stond in huis, bedden in elkaar, meubels op de goede plek en alle dozen op de gewenste plek. Geen enkele schade. Nog even koffie en om goed 11.00 uur waren de verhuizers weg en konden wij ons gaan ontfermen over de 100 verhuisdozen. We hebben geen moment spijt gehad van de keuze. Op Maat Verhuizingen.....een aanrader. Eugène Mertens

 

De firma Op Maat Verhuizingen heeft mijn verhuizing verzorgd van Zwijndrecht naar Markelo (ov), nadat ik enige weken daarvoor een aantal collega’s van U had uitgenodigd een offerte te maken, dat waren er 4, was U de enige die met mij op mijn woonadres een afspraak heeft gemaakt om een indruk te krijgen van mijn inboedel. De overige collega’s hebben op basis van een telefoontje de hoeveelheid ingeschat en niet de moeite genomen mij op een zakelijke manier een prijsopgave te verstrekken. Ik moet U zeggen dat U dat voor mij op een heel vriendelijke en profesionele manier hebt gedaan. Op basis van Uw offerte die ook nog een keer de laagste was heb ik besloten U de opdracht te verlenen. Tijdens de inlaad werkzaamheden heb ik met verbazing gekeken naar de zeer zorgvuldige manier waarop U de meubelen kasten en kwetsbare spullen hebt beschermd, temeer daar ik in de 3 jaar daarvoor 3 keer ben verhuisd door een internationaal verhuisbedrijf waarbij ik dat niet heb gezien. Met bewondering heb ik gekeken naar het optimisme en inzet van Uw medewerkers die ook bij aankomst op mijn nieuwe woonadres alles keurig en zorgvuldig op de plaats hebben gezet. Nogmaals mijn hartelijke dank en ik geef U hierbij toestemming, mij als referentie indien nodig op te geven.
W.J. van Waas Markelo (ov)


Nadat ik een keurige, correcte offerte had ontvangen van de heer Van der Ent besloten wij om met Op Maat Verhuizingen de verhuizing van mijn vader te laten verzorgen.
Op maandag 24 september 2012 was het zover. De mannen waren keurig op tijd en begonnen direct. Niets, maar dan ook niets was hen teveel gevraagd. Zij hebben alles keurig naar de nieuwe woning verhuisd. Wilde we iets tóch op een andere plaats hebben dan werd dat zonder problemen voor ons gedaan. Chapeau mannen!!!Wij waren erg blij met jullie!!!! Mochten wij in de toekomst (ik hoop het niet!) weer een verhuisbedrijf nodig hebben dan wordt dat zonder enige twijfel Op Maat Verhuizingen.
Mevr. Heinze – Dordrecht