Seniorenverhuizing

Seniorenverhuizing

Op Maat Verhuizingen is gespecialiseerd in het zorgeloos verhuizen van ouderen (senioren), hulpbehoevenden, mindervalide en gehandicapten. Wij onderscheiden ons door een prettige en adviesgevende manier van werken. Wij kunnen u echt met van alles helpen en denken graag met u mee. Uw wens is onze leidraad en staat ten alle tijden centraal! Ons streven is u zo min mogelijk van de verhuizing en bijkomende werkzaamheden te laten ervaren. 

Wij werken alle mogelijkheden netjes voor u uit in een overzichtelijke verhuisofferte. Hierna kunt u op uw gemak kiezen wat u wenst uit te laten voeren door de gespecialiseerde verhuizers van Op Maat Verhuizingen. Dit kan een verhuizing zijn van alleen de grote stukken of een compleet verzorgde verhuizing met het volledig in- en uitpakken van uw inboedel. 
Zo kunnen wij u ook al vooraf uw verhuizing helpen en assisteren bij de selectie en het in- en verpakken van uw te verhuizen bezittingen. Uw oude woning kunnen wij compleet schoon opleveren conform de eisen van de woningbouw en of verhuurder. Klik hier voor meer informatie over de oude woning bezemschoon opleveren

Na uw verhuizing naar bijvoorbeeld een kleinere woning of een verzorgingstehuis, hangen de schilderijen en foto’s weer netjes aan de muur, is de televisie en radio aangesloten en geprogrammeerd, zijn uw kasten zo goed als mogelijk identiek ingericht, staan de planten in de vensterbank en is het bed weer netjes opgemaakt.

Op Maat Verhuizingen verzorgt al jaren seniorenverhuizingen voor o.a. Rivas, Kleurrijk wonen, Mee, Syndion en Stichting Ouderen tellen mee. Hiernaast krijgen wij ook veel directe aanvragen die rechtstreeks vanuit de familie wordt gedaan voor de verhuizing van een vader, moeder, oom en/of tante.   

Door ons netwerk en ervaring omtrent woninginrichting kunnen wij u ook voorafgaand uw verhuizing helpen met de stoffering van uw nieuwe woning.

Wat mag u zoal van Op Maat Verhuizingen verwachten bij een seniorenverhuizing:

 • Selecteren en markeren (stickeren) van uw te verhuizen goederen;
 • Schematisch inrichten van uw nieuwe woning (spiegelen);
 • Inpakken van al uw te verhuizen bezittingen;
 • Demonteren en verpakken van grote meubels, klokken en lampen;
 • Het volledig en veilig verhuizen van de geselecteerde bezittingen;
 • Het plaatsen en monteren van kasten, klokken en planten;
 • Ophangen van lampen, foto’s, schilderijen, gordijnen, luxaflex;
 • Uitpakken en inrichten als in de oude thuissituatie;
 • Het woonklaar maken van uw nieuwe woning;
 • Administratieve hulp bij het doorgeven van de adreswijziging of bij het beëindigen van lopende contracten;
 • Als u wenst advies en uitvoering omtrent stofferen en woonklaar maken van de nieuwe woning;
 • Het opleveren van uw oude woning conform de verwachting van de makelaar, verhuurder of woningbouwmaatschappij (conform aftekenen lijst met de daarin door hun gestelde eisen);


​Wenst u een  vrijblijvende offerte op maat of enkel wat praktische verhuistips, neem dan contact met ons op.

Via deze link ONLINE AFSPRAAK kunt u een voorkeurs dag en tijd inplannen met een van onze taxateurs voor een vrijblijvende offerte.

Er opent een internet pagina met een online reserveringsagenda waarbij u een datum en tijd kan aangeven, wij zullen dit aan u bevestigen of contact opnemen als deze volgeboekt is.

U krijgt per mail een bevestiging waarmee u kunt annuleren en zelfs één dag van te voor een automatische herinnering.

Wij zijn u graag van dienst!