Uw verhuizing met opslag

Indien u moet overbruggen met uw inboedel door bijvoorbeeld een verbouwing of een latere oplevering van uw nieuwe woning hebben wij meerdere opslag opties voor u.

dit alles is uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid (kubieke meters) inboedel. Op basis hiervan schatten wij in of u een of meer kleinere opslagunits nodig heeft of dat uw inboedel in een van onze afzetbare opslag/meubelbakken geplaatst wordt.

heeft u een kleine hoeveelheid voor onze opslag dat laten we u natuurlijk niet teveel betalen door een grote meubelbak te gebruiken maar in de efficiënte opslagunits, heeft u een grotere inboedel dan is mogelijk een afzetbak voor u het voordeligst.

wat u ook nodig heeft.. Wij hebben het in huis. Ook wordt bij ons alle opslag bij u voor de deur direct geplaatst in de nodige meubelbak of opslagunits, dat betekend dat net als met een gewone verhuizing er maar 1 keer geladen wordt en 1 keer gelost bij uw nieuwe woning zodra u hier klaar voor bent.

mocht het nodig zijn dat u bij de spullen moet, dan kan dit altijd op afspraak. Dit kost u niets extra. neemt u hiervoor wel altijd uw legitimatie mee want wij laten uiteraard geen onbevoegden in onze opslag.

uw inboedel wordt ook hierbij uiteraard allemaal inpandig beschermd en ingepakt om schades te voorkomen.

Wilt u meer informatie omtrent een verhuizing in combinatie met opslag in onze beveiligde en geacclimatiseerde loods? Maak dan nu een taxatieafspraak met een van onze Erkende Verhuisadviseurs.