Woningontruiming (HBS)

Woningontruiming / Huis bezem schoon opleveren (HBS)


Op Maat Verhuizingen biedt u een totaal oplossing voor het opruimen, ontruimen en of bezemschoon opleveren van woningen, bedrijfspanden, en inboedels na overlijden, emigratie, faillissement en of verhuizing.

Of het nu gaat om het bezem schoon opleveren van een eengezinswoning, appartement, kantoorpand of woonboot u kunt bij ons terecht voor elk project. Omdat geen één situatie hetzelfde is het goed om te weten dat wij ruime ervaring hebben om in te schatten wat er bij een woning ontruiming komt kijken. Zo verzorgen wij in overleg met u ervoor dat de bruikbare spullen op een door u aangegeven bestemming worden gebracht. Ook kunnen wij u enkele goede doelen adviseren in geval van overtollige huisraad waarvan u afstand wil doen. Op die manier worden ook de daadwerkelijke afvoer/recyclingskosten gereduceerd. Bij iedere afvoer die wij verzorgen ontvangen wij een weegbon zodat wij u ook kunnen aantonen dat de afvoer milieu vriendelijk gerecycled wordt. 

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u voor een bepaalde tijd een ruimte leeg moet opleveren i.v.m. (ver)huur of hypotheek. Doordat wij goed luisteren naar uw wensen is het voor ons mogelijk een gedegen planning te maken wat er voor zorgt dat u niet nog eens met extra kosten komt te zitten. Wij berekenen voor u één passende offerte prijs, géén kosten achteraf. Dat is effcient ontuimen, planmatig, milieubewust en niks overbodig.

Wat mag u zoal van Op Maat Verhuizingen verwachten bij een woningontruiming:

• Advies en begeleiding bij uw woningontruiming / huis bezem schoon opleveren

Wellicht wilt u meubels behouden, opslaan of verhuizen. Ook daarin kunnen wij u adviseren of begeleiden. Er worden van te voren duidelijk afspraken met u gemaakt zodat u en wij weten waar we aan toe zijn en u verder niet hoeft om te kijken naar het leeg ruimen.

• Wensen of vragen met betrekking tot uw woningontruiming

Mocht u andere specifieke wensen of vragen hebben, stel deze gerust. In veel gevallen kunnen wij u een goed vrijblijvend advies geven. Uw wensen staan hierbij centraal!

Ook voor mensen die in het buitenland verblijven of met spoed zijn verhuist en in Nederland een woning, inboedel of bedrijfspand moeten ontruimen en/of opruimen  is Op Maat Verhuizingen de betrouwbare partner.

Voor het afvoeren van uw meubelstukken, inventaris, complete inboedel of oude voorraden maken wij onder andere gebruik van diverse milieustraten en recyclebedrijven. Indien gewenst kunnen wij u voorzien van een zogeheten vernietigingsdocument. Het vernietigingsdocument wordt vaak gebruikt inzake oude archieven.

Wilt u een vrijblijvende 'HBS' offerte op maat of enkel wat praktische verhuistips neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij zijn u graag van dienst!